У “Голосі” прокоментували вихід Вакарчука та Притули з керівництва партії – Тільки факти

У “Голосі” прокоментували вихід Вакарчука та Притули з керівництва партії

Сергій Рахманін, один з лідерів партії Голос, поділився думкою про те, як він розцінює відмову від крісла в Раді її фронтмена Святослава Вакарчука та вихід з політради партії шоумена Сергія Притули.

Про це пише НВ.

На думку Рахманіна, іміджеві ризики у зв’язку з цим подіями для Голосу “є, але, щоб їх зменшувати, й існує нормальна комунікація”.

“Але імідж — зовнішня історія, набагато важливіша репутація, яка вже про внутрішню історію, про те, чи роблять партія та її члени те, що декларували. Голос робить”, — переконаний політик і колишній журналіст.

Рудик прокоментувала ситуацію довкола виключення Притули з політради “Голосу”

Він також нагадав, що на посаді голови партії з моменту її заснування змінилося вже троє людей і назвав це природним процесом.

“Сталося так, що Притулу не переобрали або не висунули. Відповідно він припинив бути заступником голови політради партії. Чи означає це, що Притула більше ніколи не увійде до політради? Звісно, ні. Партія — живий організм, так, вона існує недовго, і на посаді голови партії змінилося вже троє людей, — зазначив Рахманін. — З точки зору обивателя, це, напевно, викликає питання. З погляду партії — нормальний робочий процес. Якщо ми говоримо не про КПРС, НСДАП або Єдину Росію”.

ВІД MY.UA


ВІД LUCKYADS


ВІД ads2.bid

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *